ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Емилия тръгна по стъпките на Теодора

Емилия тръгна по стъпките на Теодора

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Емилия

Фолк певицата Емилия, която е вечният трън в очите на колежката си Анелия, е твърдо решена да направи среща с феновете си. Това обаче наскоро направи колежката ѝ Теодора.

Теди успя да се срещне със своя фен клуб във Варна. Певицата, която също е от морски град - тя е родена в Бургас - много се зарадвала на факта, че може да се види с фенове в морската столица.

Емилия също планира да направи среща със своите почитатели в началото на есента. Според запознати с проектите ѝ тя не е взела за пример Теди, а просто смята, че всеки изпълнител трябва да се вижда с феновете си отблизо, за да могат да го опознаят по-добре.

Емилия, която е сегашната половинка на бившия съпруг на Анелия - Коко Динев, не е от певиците, които винаги успяват да вдигнат на макс градуса на купона в клубовете.

Теодора

Но тя залага на нежната си визия, която след намесата на хирург направи лицето ѝ по-изискано, както и на стилните клипове, в които се инвестира доста.

Емилия преди време заложи на ориенталска визия в свой клип, както преди много години направи колежката ѝ Кали - тя акцентираше върху индийското си име и затова се обличаше с индийски костюми.

Емилия в момента се подготвя за срещата с феновете си, които иска да изненада по специален начин. За разлика от Теодора, блондинката ще прави среща с почитателите си в столицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest