ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джина Стоева - отново сървайвърка

Джина Стоева - отново сървайвърка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Джина Стоева

Фолк изпълнителката Джина Стоева, която освен с песните си се прочу и с участието си в риалити шоуто Сървайвър, отново иска да изпита усещането от дивия живот.

Според близките ѝ точно на това се дължи фактът, че певицата решила да почива на Черноморието като сървайвърка - на палатка, комбинирана с каравана.

За своя половинка по време на почивката на морския бряг певицата избрала една от най-добрите си приятелки - колежката си Ивена, която в момента е без постоянен партньор в живота си.

По този начин Джина искала да накара приятелката си да се разсее и да усети, че животът е прекрасен и без намесата на мъже в него. Двете се наслаждавали дни наред на уюта на караваната.

Джина Стоева и Ивена

Това, според Джина и Ивена, е най-запомнящата се почивка, която някой може да си позволи. И двете биха могли да отседнат в лъскав хотел със СПА-център, но предпочели да изживеят друг вид удоволствие.

Двете певици сами си готвели по време на почивката и си прекарали перфектно, като не успели нито веднъж да се скарат по какъвто и да е повод.

Джина се замисля сериозно дали в началото на есента да не отскочи отново до морския бряг с Ивена и караваната, за да може отново да се потопи в дивия свят на сървайвърите, макар и в родни условия.

Без да се налага да изпълняват мисии, двете певици били изправени пред различни предизвикателства и това ги накарало да се сближат още повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest