ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мариана Попова омая рапър

Мариана Попова омая рапър

Нина НордНина Норд
Джедай
2k376
Мариана Попова

Певицата Мариана Попова, която обича дуетните изпълнения, отново се посвети на любимото си занимание и успя да привлече рапъра Лексъс, който е един от любимците на тинейджърките.

Веднага се зашушука, че половинката на певицата - Ханес, ревнувал Мариана от рапъра, с когото тя прекарвала прекалено много време заедно напоследък. Истината е обаче, че Ханес не е от мъжете, които изпадат в пристъпи на ревност.

Мариана е известна като новаторка в дуетите открай време и сега решила да покаже на какво е способна в комбина с Лексъс, който се изявява досега предимно със свои колеги като Били Хлапето и Сарафа.

Според близки до певицата двамата си паснали идеално и съчетанието от гласовете им ще направи истински музикален пробив.

Мариана Попова

Напоследък дуетите с рапъри станаха хитови сред певиците и те се надпреварват да записват с най-търсените изпълнители на хип-хоп ритми.

Мариана е на мнение, че човек не трябва да пее само в един и същи стил, затова искала да направи парче, което ще изненада почитателите ѝ.

За целта искала да го запише с рапър, който е популярен и в същото време със специфична бленда - точно какъвто е Лексъс.

Клюката около евентуалната авантюра между рапъра и певицата, която се радва на първата си дъщеричка, се оказа само слух и Ханес е доволен, че само той се радва на вниманието на половинката си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest