ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джина Стоева полудя по еделвайси

Джина Стоева полудя по еделвайси

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Джина Стоева

Фолк изпълнителката Джина Стоева, известна като една от участничките в риалити шоуто Сървайвър, напоследък направо полудя по дивия живот, чудят се колежките ѝ от фолк гилдията.

След като изкара лятната си почивка в каравана, вместо в хотел, Джина Стоева започна да обикаля планините, за да се катери по непристъпни скали. Тя успяла на няколко места дори да открие еделвайси, но не ги докоснала, защото тези специални скални цветя са защитени от закона.

Тя само се любувала на красотата им и дори публикува снимка на красивите растения в социалната мрежа. За да стигне до еделвайсите, Джина буквално рискувала живота си, тъй като те се намирали на много непристъпно място.

Това обаче изобщо не изплашило Джина, която е известна като любителка на екстремните преживявания. Тя се чувства еднакво добре със секси тоалети на сцената, а също така и по къси панталонки и маратонки сред природата.

Джина се е зарекла да прекарва по-голяма част от свободното си време в обиколки на родните планини, след което ще започне да атакува и планинските масиви в чужбина.

Засега от колежките ѝ я следва само Ивена, която дори се съгласи да изкара с нея морски мигове в каравана и е толкова доволна, че смята да повтори отново това приключение.

Според Ивена и Джина в караваната се чувствали свободни от излишната суета и това им позволило да си отпочинат както никога досега.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest