ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Класираха най-романтичните жестове

Класираха най-романтичните жестове

Романтични жестове
Мини отоплителен уред с дистанционно - 600W
Практичен аксесоар за вашия дом:
Мини отоплителен уред с дистанционно - 600W
52.31 лв.
Виж ››

Романтиката е в кръвта на по-голямата част от жените. Изобщо всякакви мили жестове, насочени изяло към жената, се забелязват, както, разбира се, и тяхната липса. Без значение дали това ще е подарено цвете без повод или нещо друго, дамите обичат да се чувстват единствени.

В повечето двойки, ако липсва романтика, скандали по този повод не липсват – жената обича да се чувства специална, а някакъв романтичен жест определено ще ѝ докаже, че е такава.

От друга страна обаче дамите приемат и доста подозрително милите жестове от любимите си, когато нямат повод – приемат го за извинение без думи и в главата им може да се завърти истински филм.

Вечеря

Според ново проучване на тема най-романтичните жестове, милият жест и цветята не са останали на заден план, дори напротив. Някой резултатите от направената анкета показват също, че има мъже, които приемат романтиката по малко по-различен начин – 11 на сто от анкетираните са отговорили, че предложението да изчистят къщата е романтичен жест.

А 7 % от господата са убедени, че когато изхвърлят боклука също са били романтични към совите половинки.

Към милите жестове към любимата спада и дистанционното управление – преотстъпването на любимата също е част от романтиката, смятат господата. 7 % от мъжете приемат и че свалянето на капака на тоалетната чиния задължително трябва да се причисли като специален жест към нежната половинка.

Романтични подаръци

Разбира се, това не означава, че всички мъже смятат, подобни действия за романтика. Има и далеч по-досетливи представители на мъжкия пол.

37 % от анкетираните отговарят, че най-романтичният жест, който често поднасят на жените си е подаряването на красив букет с цветя без да има повод за това. 31 на сто от запитаните отговарят, че най-често готвят вечеря на своята половинка.

Господата били особено предпазливи с подаряването на букети цветя на своите любими. Причината е в това, че жената ги приема доста подозрително, когато за този жест няма никакъв повод.

13 на сто от запитаните си признават, че се е случвало, когато са сгрешили в нещо, да купуват цветя на любимата си в знак на прошка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest