ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Характер на жената според деня на раждане

Характер на жената според деня на раждане

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k464
Характер на жената

Има много критерии, по които може да се определи характерът на един човек. Денят на раждане е един от тях. Може да разберете специфични особености за характера на всяка дама само по деня от седмицата, в който е родена тя. Ето как:

Понеделник – Тези жени са изключително чувствителни и романтични. Имат силно шесто чувство, което рядко ги подвежда. Въпреки това често се впускат в ненадеждни и съответно – нетрайни връзки, въпреки че предчувстват скорошния край. Това е така, тъй като просто не могат да бъдат сами.

Вторник – Тези дами грабят от живота с пълни шепи. Това е така, тъй като напълно знаят как да го направят. Въпреки че са независими, в перфектната за тях бурна и страстна връзка се раздават на 100 %. Скуката и еднообразието ги убиват.

Дене на раждане

Сряда – Жените, родени в този ден, предпочитат уюта, стабилността и комфорта. Изключително мъдри, те притежават невероятно постоянство. Имат една дълга връзка в живота си, на която много държат. Ако поради някаква причина тя е приключила, те остават за дълго сами и вече трудно могат да се доверят.

Четвъртък – Най-добрата дума, която ги описва, е нетърпеливост. Те искат всичко – тук и сега. А това, съчетано с буйния и непримирим характер, прави взривоопасна комбинация. Не са по компромисите и мразят да им губят времето.

Жени

Петък – Тези нежни мечтателки не са по шумните събрания. Те по-скоро предпочитат да се наслаждават на природата или да четат книги. Педантки са по отношение на външния си вид. Поради това те често-често събират погледите по улиците.

Събота – Тези невероятни манипулаторки са толкова загадъчни и потайни, че може би никога не ще успеете да ги опознаете напълно. Изключително интелигентни, те могат да се справят с всичко.

Неделя – Тези дами винаги се подчиняват на волята на сърцето си. Непредвидими, емоционални и фатални – това са те. Във всеки един момент могат да ви изненадат с нещо. Малко мъже могат да се справят с подобна буря, но веднъж успели, те ще съзрат в тази жена сериозно отношение и всеотдайност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest