ezine.bg»Статии»Интимно»Фрази табу по време на секс

Фрази табу по време на секс

Интимно
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Добре знаете, че ако не сте напълно отдадени на любимия, сексуалното преживяване не е пълноценно. По време на секс, тогава, когато и двамата партньори са най-разгорещени, има няколко фрази, които спокойно могат да убият момента.

Ако ги изречете - край на страстта, край на желанието и по всяка вероятност сексът няма да е това, което сте очаквали. Те могат да бъдат казани както от жената, така и от мъжа и независимо кой ги споменава – не са приятни за слушане, не и в този момент.

- Бившият/бившата не беше като теб… – независимо дали ще кажете, че е по-добър/а или не, споменаването на някакви бивши любови може просто да развали целия миг.

- Само ще отскоча до банята и се връщам – отидете преди това или след това, но не и по време на любовната игра и още по-лошо по време на секс.

- После трябва да изхвърлиш боклука /прибереш прането/, изгладиш и т.н – всяко споменаване на домашно задължение в леглото е категорично неуместно.

Секс

- Свърши ли вече – ако искаш да развалиш не само удоволствието, а и връзката, това са най-точните думи.

- Много ми е приятно, но ще изчакаш ли за малко да сменя програмата - нито разговор по телефона, нито смяна на телевизионния канал могат да бъдат по-важни от това, което се случва в момента.

- Само не забравяй да си по-тих/а, че мама спи в другата стая – груба грешка. След като тишината е по-съществена, може следващия път да си сам/а в леглото.

- Не е това...мястото – ако нещо не е както трябва, просто насочи нещата, не е нужно всичко да се казва директно.

- Как се казваше? ! – дори това да е от онези бурни нощи, когато си с някого просто заради секса, не е много приятно да зададеш такъв въпрос.

В леглото

- Изморих се.. да починем – не и не, ще си починете после. Ако сте твърде изморени, просто сменете позата, но не казвайте, че ще си почивате.

- Какво ще правим после? – ти всъщност за после ли мислиш или за момента?

- С колко хора си спал/а – това е въпрос, който ако изобщо някога ще зададете, трябва да се случи в подходящата обстановка. Това в никакъв случай не е времето, докато правите секс.

Истината е, че повечето хора са изтървали по някоя доста неуместна реплика по време на секс. Важното е, ако кажете нещо, което е крайно неуместно, поне да можете да оправите нещата.

Понякога такива моменти могат и да са много забавни, ако с любимия човек се познавате от достатъчно дълго, но ако връзката е нова, можете да убиете всякакво бъдеще с човека.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest