Ezine.bg»Статии»Интимно»Как да възбудим жена

Как да възбудим жена

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Сексуална Игра

За да бъде възбудена една жена, най-важна е любовната игра. Поради това, всеки мъж из основи трябва да познава женското тяло, както и най-силните ерогенни зони.

Жените имат няколко горещи точки, които са изключително чувствителни. Това са задната страна на коленете, вътрешната страна на ръцете, вътрешната страна на бедрата и извивката на врата. Нежните целувки и докосвания в тези области носят изключително удоволствие за жената.

Друга изключително чувствителна зона е най-тясната част от гърба на жената. В това място има много точки, в които се съсредоточават стрес и болка при жените. Внимателния масаж в тази област обаче би накарала половинката ти да се почувства страхотно.

Зони, като зърната на гърдите и клитора са всеизвестни. Най-известната зона обаче, която възбужда една жена, е G-точката. Тя доставя най-интензивното удоволствие. Всеки женски оргазъм е различен, в зависимост от това какво се стимулира, а точно този вид е най-добър.

G-точката се намира по средата на шийката на матката и срамната кост. За да се стимулира, един или два пръста се вкарват във вагината, с длан насочена нагоре. Пръстите се сгъват, сякаш правиш знак „ела насам”. Освен като средство за възбуждане, G-точката се стимулира и по време на половия акт.

Интимност

За да възбудиш половинката си, обхвани двете части на дупето с ръце, мачкай ги и си играй с тях. Подобна практика освобождава стреса и създава впечатлението, че търсиш нови ерогенни зони.

Като цяло, за да се възбуди сексуално настроение, специалистите съветват да се фокусирате върху една определена част от тялото, носеща сексуална възбуда. Всяка жена познава своето тяло. Ако искате да и доставите удоволствие, то най-добре поговорете и определете кои са местата и начините, по които можете да я възбудите най-интензивно.

Ако ли не сте наясно кои са тези зони, най-добре приложете следното упражнение. Нека нежната половинка легне гола на леглото и се отпусне. Партньора започва леко да гали всяка една част от тялото. По този начин с най-голяма точност могат да се открият най-възбудимите места.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest