ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мишо Шамара отказа детектора на лъжата

Мишо Шамара отказа детектора на лъжата

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k141
Мишо Шамара отказа детектора на лъжата

Снощи Мишо Шамара трябваше да се подложи на детектора на лъжата, както самият той беше пожелал и обещал пред публиката и продуцентите на Вип брадър.

До преди няколко дни самият Мишо настояваше да се яви пред детектора на лъжата, за да докаже, че не му плащат за контрапротестите в защита на кабинета „Орешарски“ и за пропагандираното презрение към бившия министър-председател Бойко Борисов.

Неочаквано рапърът отказа да защити позицията публично пред детектора с аргумента, че се притеснява резултатите да не бъдат фалшифицирани.

Шамара поиска писмена декларация от продуцентите на Вип Брадър, че не са финансово и политически обвързани с ГЕРБ и Борисов.

Продуцентите подписаха такава декларация, след което Мишо заяви, че само хартийка не му е достатъчна.

Той поиска още трима други да се явят на детектор на лъжата, за да се види дали на тях не плащал Бойко Борисов.

Увъртанията му не бяха посрещнати с одобрение от публиката и коментаторите в студиото. Според тях Шамара се е изплашил и за това в последния момент е отказал поетия си ангажимент.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
bebolina
bebolina
28.09.2013 06:54
Едно не разбрах съгласи се да се подложи на детектора после имаше условия които искаше да бъдат изпълнени.
Изпълниха условията които искаше и накрая отказа защото било Бойкова работа... Не ми се стори много искрено това което видях и той каза. Можеше да си спести тази излагация като беше отказал още в самото начало :)
0
0