ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Десетте признака на женската изневяра

Десетте признака на женската изневяра

1 от 10 Снимки
1. Новата прическа може да бъде косвена улика, че жена ви хойка по чужди мъже. Наблюдавайте внимателно външния й вид. Дори и най-малката промяна в него може да е знак - блясъкът в очите й, изненадващия грим посред бял ден и без видима причина...
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако сте дама, кръшкате на мъжа си и четете тази статия, запомнете внимателно всичко, през което ще минат очите ви във следващите минути. Ако не правите тези грешки, ще продължите успешно да криете тайната си страст от законния си съпруг.

Ако обаче сте мъж, добре че сте попаднал на женския ни сайт. Също запомнете внимателно това, което ще прочетете, за да си отговорите на някои въпроси, ако подозирате нежните си половинки в измяна.

Ето кои са 10-те признака на женската изневяра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
512
48
35
22
11
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
Парфюми Фрагрисима
Има голяма доза истина в статията, не мисля, че точка 6 е простотия.
1
1
Paula Yankova
Paula Yankova
28.12.2016 11:29
Тази статия е абсолютна глупост. Освен това е дискриминираща и сексистка...Според авторката жените нямат право да изненадат мъжа си, да се променят и да изглеждат добре или да си купят нови дрехи...
И с извинение ама колко несигурен човек трябва да е в себе си, за да вярва че ако мъжкото му достойнство е малко на размер жена му рано или късно ще изневери...
Лично за авторката Г-це Елиана Василева, не мисля че е правилно да давате стереотип на жените само защото искат да изглеждат добре или имат нужда от промяна. Ако това е ваше мнение или вие сте такава най- добре го запазете за себе си.
Ако някой жени изневеряват то определено не е заради размера на мъжкото достойнство.
22
1
Кирил
Кирил
09.03.2016 20:55
Ръжда и жена тръгнат ли спиране няма !
20
5
Албена
Албена
20.04.2015 22:37
Точки 5 и 6 са абсолютна простотия!!!
1
1
бай Митко
бай Митко
23.01.2015 18:10
Това са само шеги! Във всички случаи, когато съпругата Ви изневерява, ще бъдете компенсиран със симулирано голямо внимание и уважение. След четиридесетата й годишнина това е обичайно.
Пожелавам Ви дълго спокойствие, защото Вие ще научите последен.
41
1
Таня Йорданова
Таня Йорданова
13.11.2014 19:39
Защо подстрекавате ревността на мъжете? Тя и без това създава достатъчно конфликти. Коя жена не се подстригва поне веднъж месечно? Как жената да посмее да поиска пари от съпруга си, като знае колко е ниска заплатата му? Трябва ли той да ограничи контактите и с майка, сестра, роднини, приятелки, колежки...? В бедните години си купувахме тоалети за всяка манифестация, сбор, агитка..., а сега жените купуват предимно от втора употреба. Колко жени получават като подарък апартамент, автомобил, бижута от бутик? Колко жени преспиват при доведената си сестра? Мъжът много повече ще ощастливи съпругата си не в леглото, а с доверие, внимание, сигурност. Всяка екскурзия или командировка ли трябва да бъде повод за ревност? Размерът на мъжкото достойнство е последното нещо, с което той може да я задържи. Да помисли какви други 10 достойнства притежава преди него. Тя е 8ч на работа не за да говори по телефона, а да си върши задълженията, защото заплатата на българския мъж е по-малка от достойнството му... А бе я по-добре да я зазида между каменни стени, че да е сигурен в нея.
69
1