ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Лияна изобличи поп-фолка

Лияна изобличи поп-фолка

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k149
Лияна

В откровен разговор певицата Лияна реши да разкаже някои интересни подробности от работната среда на колегите ѝ от фолк гилдията.

Лияна разби мита, че графикът на повечето ѝ колежки прелива от ангажименти. Напротив, дори могат да се преброят певиците, които имат повече от 10 участия на месец.

Дали това се дължи на финансова криза или на засилващата конкуренция от поп жанра не стана ясно.

Въпреки че участията им сериозно са намалели, Лияна с радост разказа, че хонорарите са се повишили през последните години. Всяка фолк певица взима по около 5000 лв. за участие, което продължава около 50 мин.

Андреа

Изключение прави Азис, който е взимал по 10 000 лв., за да се появи в някоя дискотека, но дори и той е намалил малко критерия си и в последно време се съгласява и на сумата от 8000 лв.

В чужбина хонорарите са много по-високи - около 10 000 лв. и 15 000 лв.

За тези суми изпълнителите предлагат присъствието си, но не и пеенето си. Лияна сподели, че почти всяка певица пее на плейбек и това вече се е превърнало в практика.

Тук се включи Пламен, който разказа колко комично изглеждала Андреа на едно участие, когато вървяла между феновете си и само си отваряла устата.

Съквартирантите си спомниха за прочутата ѝ снимка, на която пее с обърнат микрофон и попитаха Тервел дали е било на шега или наистина е забравила как се държи микрофон.

Боксьорът, чийто брат е сгоден за Андреа, каза че това не е било нарочно, защото няма логика.

"Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете нарочно! “ - сподели Тервел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest