ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тервел е номиниран, а Лияна – глава на къщата

Тервел е номиниран, а Лияна – глава на къщата

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k151
Тервел Пулев

При последните номинации във Вип брадър най-много точки от негативен вот получиха Мира Радева, нейната дъщеря Анна, Пламен и Станка.

Тервел беше автоматично номиниран като капитан на загубилия отбор при последното предизвикателство на Биг брадър.

Лияна

Големият брат за пореден път раздели съквартирантите на 2 групи, като според жребия Тервел беше капитан на единия отбор, а Лияна на другия.

Предизвикателството трябваше да покаже артистичността на участниците.

Един по един съквартирантите бяха затваряни в шумоизолирана стая, където Биг брадър им пускаше различни песни. Те трябваше да пресъздадат изпълнението с танци и жестове, а останалите участници да назоват заглавието на песента и нейният изпълнител.

Играта сериозно подразни олимпийския медалист Тервел Пулев.

Когато отборът на Лияна започна да набира преднина, Тервел нервиран излезе от хола и каза, че всичко е нагласено и продуцентите искат той да бъде номиниран.

Боксьорът настояваше, че песните, който пускат на конкурентите са по-лесни за разпознаване. Самият той не успя да пресъздаде емблематичните движения на танца „Макарена“, за да донесе точка на своя отбор.

Като новата глава на къщата, Лияна спаси от номиниране двама от най-близките си съквартиранти – депутатът Павел Чернев и бизнес дамата Ваня Червенкова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest