ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Лияна - пред фалит

Лияна - пред фалит

Нина НордНина Норд
Джедай
2k391
Лияна

Фолкпевицата Лияна има шанс да обеднее като църковна мишка, след като бившият ѝ любим смята да съсипе хубавата брюнетка на съдебната скамейка, говори се из певческите среди.

Лияна, която няма нито един тотален хит в кариерата си, въпреки това е сред често канените по заведения певици - най-вече заради красивото си тяло и начина, по който контактува с почитателите си.

Певицата, която поддържа тяло с вегетарианство и с по няколко километра бягане всеки ден, е известна като създателка на големи купони по заведенията и затова е доста търсена.

В момента обаче има реален шанс да ѝ се наложи да работи за съдебни разходи, тъй като бащата на дъщеря й - Махмуд, смята да заведе дело срещу нея за обиди и накърняване на честта му.

Това е породено от думите, с които певицата го описва, откакто е влязла в къщата на ВИП Брадър. Известен факт е, че бащата на дъщерята на Лияна има проблеми с властите и това дори е сред причините, заради които той не може да живее в страната ни.

Лияна обаче го обсъжда прекалено много със съквартирантите си от ВИП Брадър и пред зрителите на риалитито споделя какъв всъщност е бил животът ѝ с Махмуд и защо тя не се е преместила да живее при него в Турция.

Двамата най-после бяха решили да сключат брак, след като Махмуд й прости забежката с футболиста Благо Георгиев, но до сватба така и не се стигна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest