ezine.bg»Статии»За Дома»Обзаведи спалнята си според зодията

Обзаведи спалнята си според зодията

Обзаведи спалнята си според зодията
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Спалнята се счита за най-интимното място в един дом. Място, в което стопанинът му трябва да изпитва спокойствие, уводолствие и най-вече хармония със заобикалящите го предмети, мебели и обзавеждане като цяло.

За да е всичко това налице, преди да тръгнете за мебелния магазин, научете няколко коза за това как изглежда идеалната спалня във вътрешния ви свят. Защото характерът на личността ви има предпочитания за заобикалящата го среда. А характерът, всички знаем, се влияе от зодиакалния ни знак.

- Ако сте зодия ОВЕН: жените от тази зодия са подвластни на ярки цветови и изчистени линии. Не си падат по разни финтифлюшки, волани и тежки драперии. Няма да сбъркате, ако в спалнята ви пробладават слънчеви цветове - оранжево, жълто... Овните са с огнена душа, а дървените предмети от червеникъв оттенък ще им доставят истинско удоволствие и хармония.

- Ако можеха, ТЕЛЦИТЕ биха направили от спалнята си ботаническа градина, за да си осигурят комфорт и уют. Често представителите на тази зодия декорират с изобилие от саксии и цветарници помещенията за спане. Цветовете, които им влияят най-добре, са сините, розовите нюански и яболковозеленото. И Телците, като и Овните си падат по дървени мебели.

- БЛИЗНАЦИТЕ са почитатели на най-модния стил обзавеждане, наречен хай тек. За тях идеалната спалня е тази, в която място намират уреди, последен писък на техниката. Стереуредби, домашни кина, компютри... По този начин превръщат спалнята в мултифункционална. Хм, тези хора явно спокойно могат да живеят в една-единствена стая.

- За РАКА спалнята е храм на мечтите. Затварят се в тази стая и са способни да творят и да се пренасят в някакъв свой фантазьорски свят. Ако пък спалнята е решена в бяло или кремаво -тогава раците са на върха на щастието.

- ЛЪВЪТ е бохем. Той предпочита да харчи до разточителство, но да обзаведе спалнята си в разкош и великопелие. Върл привърженик на лукса, лъвът се чувства на върша на щастието легнал върху сатенени чаршафи.

- ДЕВИТЕ са привърженички на реда. Не си падат по натруфените мебели. Вместо лукс и блясък са по-навити са спят сред чамови мебели заради ексествения им вид. Аксесоарите, които можете да видите в спалните на деви са малки репродукции на картини с дами от отминали времена.

- Колкото повече финтифлюшки, пискюли и дантели, толкова по-добре. Това е верюто на ВЕЗНИТЕ. Идеалната спалня за тях прилича на будоар. Предпочитаните цветове за везните са пастелно-прасковено, захарно-розово, нежно-люляково.

- СКОРПИОНЪТ е страстна и сексуална натура. Пада си по еротика и екзотика. Впускат се в света на фантазиите си с помощта на черните и мистични мебели.

Обзаведи спалнята си според зодията

- СТРЕЛЕЦЪТ е максималист. Ако може да превърна в спалня зала 1 на НДК ще прелива от кеф. Тоест харесва огромни и просторни спални, а и ако са в топли и уютни цветове, още по-добре. Стрелецът ще се чувства като в затвор в малка спалня.

- За КОЗИРОГА може да се каже, че е гардеробоман. Спалнята му е бъкана с гардероби и шкафове. Дъбовите или махагоновите мебели най-много му пасват.

- ВОДОЛЕЯТ си пада по уникални и дазайнерски мебели. Аксесоарите в спалнята му също са нестандартни и странни. Осветителните тела също имат причудливи форми.

- РИБИТЕ са най-големите сънливци и прекарват най-дълго време от всички други зодии. Рибите обичат да спят на огромни легла. А сънят им е най-спокоен, когато са заобиколени от меки цветове и нежни тъкани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest