ezine.bg»Статии»Интимно»Интимност по график сплотява съпрузите

Интимност по график сплотява съпрузите

Любовен Живот
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Неразбирателството между съпрузи не е нещо необичайно. Много често се случва да се породят някакви спорове между двамата влюбени, но след кратък спор или скандал, нещата обикновено се укротяват.

Ако двамата съпрузи, обаче имат нужда от сплотяване помежду си, има начин това да се случи по особено приятен начин. Според специалисти по семейни проблеми можем да спасим брака си като правим секс по график. Специалистите дори правят сравнение между интимните ласки по график и поръчката на меню в ресторант.

Според специалистите ако си имате установен график за любов това много бързо и лесно може да отстрани проблемите и неудобствата по между ви.

Смята се, че графикът ще накара съпрузите да се чувстват изключително спокойни и че ще получават истинско удоволствие от сексуалните контакти.

Специалистите потвърждават, че освен това е от съществено значение партньорите, били те съпрузи или не, да обсъждат интимните си проблеми. Не бива да изпитват срам или пък страх.

Интимност

За да се случи всичко това е необходимо преди всичко време и търпение, не на последно място, разбира се, желание и от двете страни. Първите крачки към партньора са от изключително важни, за да може да се преодолее първоначалната пасивност.

Ако все още не сте сключили брак и дори нямате половинка, можете да я потърсите на работното място. Не винаги, обаче фирмената политика гледа с добро око на връзки между колеги.

Резултати от изследване показват, че любовни отношения, които са започнали на работното място имат изключително голям шанс на продължат във времето и дори да се стигне до брак. Специалистите провели изследването сравняват любовта на работното място с връзка стартирала в бар.

Според тях връзка започнала в бар почти винаги завършва с раздяла и то много често още в самото начало. Подобна се оказва съдбата и на двойки, които са започнали своите отношения на среща организирани от приятели – връзката не продължава особено дълго.

Според провелите изследването причината половинките в работна среда да се допълват е, че прекарват много време заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest