ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Гъбената диета на Холивуд

Гъбената диета на Холивуд

Гъби
Мускулен електростимулатор за цяло тяло с 6 програми-12%
Препоръчано за теб:
Мускулен електростимулатор за цяло тяло с 6 програми
24.00 лв.
21.00 лв.
Виж ››

Диетите непрестанно тормозят съзнанието на жените – все се появява някоя нова, която е хиляди пъти по-добра от предишната и която обещава да свалят само с мигване на клепачите.

Ето я и следващата такава – диетата с гъби, по която доста голяма част от холивудските знаменитости полудяха и която ще ви избави от килограмите навсякъде, само не и от бюста.

Ако приемем, че има едно местенце, където диетите или поне по-голямата част от тях са изпробвани, това ще е Холивуд. Звездите имат своите малки притеснения за фигурите си и се опитват да достигнат до идеалния външен вид по най-различни начини, включително и с много сериозни лишения.

Последната мярка за сваляне на килцата според холивудските бляскави особи е гъбената диета. Логично, от самото ѝ наименование, тя се основава основно на консумирането на гъби – разбира се, не става дума за консумацията по цял ден само на този зеленчук.

Кейти Пери

И тук е момента да похвалим двете отличнички, които я спазват и които определено са влезли в чудесна форма – Кели Озбърн и Кейти Пери.

Рязкото отслабване на Кели направи силно впечатление – устремена да покаже прекрасни форми, дъщерята на Ози Озбърн се доверила на гъбената диета.

Двете холивудски дами споделят, че в този хранителен режим има нещо забележително – освен, че гъбите помагат да се премахнат тлъстинките около талията, те спомагат също и за запазване формата на бюста.

Какво повече да искаш – идеална форма, а бюстът ти остава точно такъв, какъвто е бил и преди диетата? Цялата философия в този хранителен режим е в това, че задължително всеки ден в менюто си трябва да включвате поне едно гъбено ястие. Твърди се, че след около две седмици резултатът от диетата ще бъде видим.

Оказва се, че гъбите са много добър източник на протеини, освен това чувството за ситост, което ни дават трае доста дълго време и с други думи – похапваме по-малко, а и не преяждаме.

Не можем да не споменем и други техни ползи – богати са на желязо, както и на цинк. Много важни са за здравето на кожата, косата и ноктите, освен всичко останало с богати и на протеини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest