ezine.bg»Статии»Интимно»Как да накараме мъжа да ревнува

Как да накараме мъжа да ревнува

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
Ревнив Мъж
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

В повечето случаи ревността е това, което пречи на влюбените да изживеят пълноценно любовта си. От друга страна обаче има случаи, в които е доста полезна, дори необходима.

Такива са моментите, когато сте леко охладнели един към друг или ако сте още на момента „само приятели” и искате да подтикнете силната страна към действие. Тук умишлено предизвиканата ревност помага, но и при нея трябва да се следват определени правила, за да не излезе извън контрол.

За да накарате един мъж да ревнува има два универсални метода – флирт с непознат или среща с бившия.

Разбира се, не се налага наистина да излизате с бившето си гадже, което най-вероятно не искате. Но трябва да изпипате всичко както трябва. В началото само подхвърлете идеята.

Ако това не предизвика проява на ревност, продължавайте с плана. Не прекалявайте, дръжте се все едно срещата е естествено приятелско развитие на отношенията ви. Важно е да не допускате недомлъвки и двусмислени реплики, тъй като това неминуемо ще отблъснете партньора ви.

Флирт

Другият вариант – флиртът с непознат, може да се осъществи навсякъде. Основното, разбира се, е това да се случи пред очите на половинката ви. Флиртът трябва да е деликатен, като оставите впечатление в гаджето, че не проявявате интимен интерес към „другия“, но в същото време поддържате флирта.

Когато вече сте предизвикали ревност, неминуемо ще чуете обвинения. В този момент трябва да се правите на невинна, да се усмихвате мило, да го прегръщате и да му казвате, че за вас е единствен.

Разбира се, това ще го успокои. Пламъчето на ревността обаче дълго след това ще му напомня, че не сте даденост и той трябва да се бори за вас всеки ден.

Ако ли пък не искате да предизвикате ревност с помощта на други хора, то заложете на себе си и на своя сексапил. Не съществува мъж, който да не умре от ревност (и кеф), когато води под ръка умопомрачително секси гадже, което обира жадните погледи на събратята му по пол.

Почуствал желанието на другите към вас, той ще утрои усилията си да ви задържи само за себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest