ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Характерът зависи и от кръвната група

Характерът зависи и от кръвната група

Характерът зависи и от кръвната група

Кръвната група на човека разкрива и неговия характер. Точно сега можете да разберете повече за своя съпруг, син, роднина, приятел... А защо не да научите и нещо повече за себе си? !

Кръвна група 0

Това са динамични и дейни хора. Вечни оптимисти, трудно се отчайват, винаги имат една резервна инициатива. Не издават лесно чувствата си и е необходимо време, за да ви допуснат до себе си.

Но ако веднъж спечелите доверието им, занапред винаги ще можете да разчитате на тях особено в трудни моменти. Външната им сила умело покрива една романтична натура.

Характерът зависи и от кръвната група

Жената с тази кръвна група изказва открито мнението си, проявява жив интерес към служебните проблеми на партньора си, умело го насърчава. Тя е артистична, обича да подрежда дома си по необичаен начин и винаги има оригинални идеи - за подредбата на дома, за облеклото, за семейните празненства. Ревнива е и изпада в ярост, ако разбере, че съпругът й я мами. Ако трябва да избира между съпруг и деца, ще избере второто.

Мъжът с тази кръвна група е властен, почти деспотичен, но умее да закриля съпругата и децата си. Той разпределя семейния бюджет. Извън дома е много по-интересен, отколкото вкъщи. Затова често смята, че е неразрбан от най-близките си. В него се борят властелинът и бохемът.

Кръвна група А

За тези хора важи поговорката "Казана дума, хвърлен камък! ". Винаги готови да завържат ново приятелство. Открити, честни, но и раними. Понякога им е необходимо доста време, за да си възвърнат равновесието след преживяното. Толерантни са и много внимателно подбират думите си и са отговорни за всичко казано. Държат на своята дума.

Жената с кръвна група А е внимателна майка и съпруга, излъчва нежност, понякога е доста сантиментална, но в същото време умело ръководи финансите на семейството си. Не търпи партньора си с други жени. В обществото блести чрез съпруга си, но вкъщи тя е по-властната фигура.

Мъжът с кръвна група А държи на семейството си и прави всичко възможно то да не пострада и да не разбере малките му авантюри. Обича дома си, обича спокойствието в него, защото в работата си хвърля почти цялата енергия. Уважава съпругата си като равноправна партньорка и й доверява финансите на дома.

Кръвна група В

За тях казват: "Опознайте ги, за да разберете колко са интересни." Но в някои случаи това изисква доста време. Настроението им дърпи чести промени и понякога общуването с тях е изморително. Но преди всичко е интересно, защото имат пъргав ум, оригинални иде и почти винаги намират изход - дори от най-заплетените ситуации. Своенравни са, обичат сами да ръководят нещата. Често достигат до най-високото ниво на служебната йерархия.

Жената с кръвна група В има много идеи, но невинаги успява да ги реализира. Спокойна е и уверена в себе си, амбициозна е. Не обича много ролята на майка и домакиня. Не преживява дълбоки драми от изневярата на съпруга си - напротив, това дори я забавлява.

Мъжът с кръвна група В обича повече да бъде извън дома. Семейният уют не е в състояние задълго да задържи вниманието му. Откровен е със съпругата си до момента, в който срещне новата голяма любов. Не допуска дори мисъл, че жена му може да го мами, защото е уверен в своята неотразимост и като съпруг, и като мъж.

Кръвна група АВ

Това са двама души в едно. Обичат точността и работата си, макар че на пръв поглед създават впечатление за флегматичност, но в същото време с удоволствие се оставят да бъдат въвлечени в разговор за незначителни неща. Обичат промените, приятелите, добрата компания, но дълбоко в себе си са много по-сериозно, отколкото изглеждат. Понякога бързо менят настроението си.

Характерът зависи и от кръвната група

Жената с кръвна група АВ като че ли през целия си живот остава дете. Затова й е необходим един силен мъж, който да я закриля и винаги да е готов да й помогне. Приемат я за малко вятърничава, но с удоволствие приема и изпълнява ролята си на съпруга. Обича да организира приеми у дома, да го подрежда. Ласкателствата са особено необходими за нейната жизненост.

Мъжът с кръвна група АВ не е властолюбив, не обича самотата и се обгражда с много хора. Умее да предостави пълна свобода на съпругата си, макар че отсрани дирижира всичко. Обича да изпреварва събитията и затова неговите стъпки в бизнеса винаги са актуални и отговарят на "новата вълна". В състояние е да признае за изневярата пред съпругата си, защото много държи на дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest