ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Миа Сантова вдигала щури купони

Миа Сантова вдигала щури купони

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Миа Сантова

Тв водещата Миа Сантова, която години наред оставя впечатление за сдържаност, навремето била царица на щурите купони и канела над сто човека на рождените си дни.

Блондинката правела това най-вече от страх, че може никой да не се появи на празнуването на поредната й годишнина и затова канела абсолютно всички, които познава.

От това страдала покъщнината на родителите й, която била опустошавана от гостите, част от които не били близки приятели на Миа и не се стараели да пазят скъпите вещи, купувани от семейството.

Водещата, която е кръщелница на певицата Богдана Карадочева, се надява в близко време съдбата да я зарадва с дете, за което тя отдавна мечтае със силната си половинка.

Преди време Миа, която беше прехвърлила половината от бременността си, внезапно изгуби детето си и това се отрази много зле на психическото й състояние.

Сега водещата, според най-близките й хора, вече излиза от това свое състояние и се опитва да се настрои оптимистично за бъдещето. Според очакванията й то трябва да й донесе така мечтаното от нея бебе, за да може в дома й да се чува весел детски смях.

Мъжът до нея я подкрепя във всичко и благодарение на него хубавата блондинка е успяла да се справи с този така труден етап от живота си, който според надеждите й, ще бъде последван от наистина хубави неща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest