ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Не искат бижу на Златка Райкова

Не искат бижу на Златка Райкова

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Криско

Сребърно колие на Златка Райкова с начална цена от 110 лева все още не е намерило желаещи да го притежават. Бижуто е дадено от плеймейтката за благотворителен търг, на който да се съберат средства за момченце, болно от мускулна дистрофия.

За разлика от колието, красяло нежната шия на плеймейтката, тениска на Скилър - световния шампион по бийтбокс, бе продадена за 40 лева на негов почитател. Скилър е известен и като брат на поп-принцесата ЛиЛана.

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, дари боксови ръкавици, които са на цена 70 лева, а Лео Бианки, който доскоро се изявяваше като телевизионен готвач, е дал тениска с призив срещу наркотиците. Тя е на цена 30 лева.

Криско

Шапка на рапъра Криско се продава за 50 лева, а за пет лева по-малко е обявена началната цена на театрална маска на телевизионния водещ Сашо Кадиев. Актьорът, който е син на Катето Евро, е играл с тази маска в пиесата "Великолепният рогоносец".

За 35 лева е обявена за продажба тениска на вокалиста на Д2 Дидо, а тийн-любимката Дивна е дарила своя кожена гривна с морска звезда, която ще се продаде само за 17 лева.

Латино-партизанинът Искрен Пецов е дал тениска, която ще намери своя нов притежател за 25 лева, а Ники Кънчев е дарил шапка, постер и рисувана от него картина.

Търгът на вещи, притежавани от звезди, приключва на 7 февруари и всички средства ще бъдат дарени за лечението на болния Радослав Борисов. Желаещите да се включат в търга могат да го направят тук: https://www.facebook.com/events/1452040288351194/

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest