Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Стриптийз изненада Ивана

Стриптийз изненада Ивана

Нина НордНина Норд
Джедай
2k335
Ивана

Фолк певицата Ивана бе приятно изненадана от стриптийз, който направиха за рождения й ден група млади красавци. Звездата, която купонясва за празника си в Пловдив, била много доволна от шоуто на момчетата.

Гранд-дамата на фолка била зарадвана от бузукарката си Стояна в дома си с истински оркестър, който вярната й дружка довела още в ранни зори, за да я изненада.

Ивана, която е купонджийка по природа, не спирала да черпи часове наред музикантите от оркестъра, които буквално препълнили дома й. След това певицата я очаквала поредна изненада - в култов клуб я очаквала сръбската звезда Неда Украден.

Ивана, която е правила кавъри по нейни парчета, изпяла в дует на чист сръбски език един от хитовете на сръбската певица, която я разцелувала и й пожелала само хубави неща за празника й.

Ивана е известна като една от най-честните дами във фолк гилдията. Тя никога не прави участия на черно, които са абсолютно забранени според договорните й отношения с музикалната фирма.

Според приятелите й тя е толкова честен човек, че самия факт, че би направила нещо нередно, е повече от нереален. Дори най-големите клюкари във фолк средите не смеят да говорят лошо за певицата, която е известна с коректното си отношение дори към най-младите изпълнители.

Тя е помагала на много хора, явявали се на кастинги, да повярват в себе си, и част от тях вече са звезди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest