ezine.bg»Статии»Интимно»Британските мъже са най-верните европейци

Британските мъже са най-верните европейци

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k152
Любов
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Проучване показа, че британците са мъжете в Европа, които са най-верни на своята половинка. Процентът на изневери при мъжете на Острова е най-нисък.

От крайните резултати стана ясно, че французите и италианците все още държат първенството като най-добрите любовници в Европа. Западноевропейците поддържат репутацията си чрез редовни сексуални контакти с различни от законната им партньорка.

55% от френските и италианските мъже изневерят на половинките си.

При британците този процент е 42, като голяма част от прелюбодейците твърдят, че са изкусни лъжци и могат с лекота да скрият една изневяра.

Изневяра

Според психологът Дона Доусън, която е провела изследването, верността на британците се дължи на техния мироглед.

„Това е една вродена психика за защита на целостта на тяхната брегова линия. Това означава, че домът на един англичанин е замък и единствено семейството му се включва в тези граници. В природата им е да защитят и опазят това, което притежават зад стените му.“ – заявява специалистът.

Данните от проучването доказаха, че независимо от националността си хората държат най-много на лоялността и честността в едни отношения, независимо дали става въпрос за любовна връзка или бизнес дела.

Друго британско изследване на YouGov показа, че всеки пети британец има собствено секс видео.

Британските мъже са най-верните европейци

Според проучването 21% от пълнолетните британци са правели секс пред камера, а трима от всеки десет човека пазят голи снимки.

15% от анкетираните са разкрили, че правят секс пред камера, а 30% - че се снимат в еротични пози. Между 7% и 8% от тях обаче никога не биха си признали за снимките.

34% от британците редовно изпраща есемес със сексуално съдържание или провокативни снимки на своята половинка. Голяма част от тях не се притесняват и да правят кибер секс.

Сред британците над 40 години процентът на хората, имащи сексуални видеа, е доста по-скромен. При тях само 6% са признали, че са правели секс пред камера, а 8% от анкетираните са се снимали голи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest