Ezine.bg»Статии»Здраве»Лечение и Процедури»Египетски медици откриха лек за СПИН

Египетски медици откриха лек за СПИН

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
СПИН

Египетски военни лекари сензационно съобщиха, че са открили лекарство срещу коварния СПИН, който се определя като чумата на века. Медиците добавиха и че са намерили лек и за хепатит С.

Иновативното лечение е разработено от генерал на медицинската служба на африканската държава Ибрахим Абдел Ати и полковник на ведомството Ахмед Амин. Лечението се базира върху препарати и апаратура, които са се прилагали комбинирано върху пациентите.

Новата технология за лечение на СПИН и хепатит С е наречена Complete Curing Device (CCD). Иновативната технология проследява и унищожава вирусите само за шест месеца.

Медиците са провели няколко експеримента с няколко животни и един човек през последните 33 месеца. Резултатите от изследването показали, че коварните болести вече могат да бъдат успешно лекувани.

Complete Curing Device е метод, който се разработва през последните 20 години, като 70% от изследванията са се извършвали в руски лаборатории в Дубна.

Вируси

Курсът на лечение продължава точно шест месеца. Първоначално пациентът трябва да приема медикаменти в продължение на 10 дни. В зависимост от състоянието му, всеки ден по един час болният се подлага на лечение с апарат и после пак с медикаменти до изтичане на шестте месеца.

"При всички пациенти, които преминаваха теста, открихме, че след курса на лечение вирусите изчезват от организма" – заявил Адбел Ати.

В най-скоро време се очаква сензационният метод на лечение да бъде достъпен за милионите болни по цял свят.

В същото време американски лекари успяха да спрат развитието на вируса СПИН при новородено бебе само за 4 часа.

Това беше вторият случай на излекувано бебе, родено с ХИВ-вируса. Миналият април лекари в Лос Анджелис, приложили нов метод за лечение на СПИН, излекуваха новородено от вируса.

През 2013 година също бяха извършени няколко революционни пробива в лечението на ХИВ-вирус, като на двама пациенти беше присаден костен мозък, който унищожи инфекцията в организма.

След успешно лечение новородено момиченце от Мисисипи, родено с вируса на СПИН, сега е живо и здраво и вече е на 3 годинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Учен
Учен
21.05.2015 17:36
Поровете малко и прочетете историята, защото не сте разбрали нещо. Египтяните нищо не са открили, а откупили от един англичанин. А той пък ги е измамил, т.е. " откритието" не струва.
0
1