ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Какво да му подаря за годишнина

Какво да му подаря за годишнина

Подарък за Мъж

Освен страхотните и скъпи подаръци, които можем да купим на любимия си за годишнина, може да помислим и за нещо по-различно. Предлагаме ви няколко идеи, които доста се различават от традиционните парфюм или бельо, но също са ефектни и интересни.

- Интересен албум със забавни ваши снимки, а към тях напишете и закачливи коментари.

- Направете му тениска със забавен надпис за вас като двойка или за него, например „Това е най-добрият мъж“ или „Този мъж има най-готината приятелка“. Най-подходящ би бил надпис, който да е свързан с вашата годишнина – някакво послание и дата.

- При по-голяма финансова възможност можете да подарите полет с парапланер или урок по сърф, ако любимият обича силните усещания.

- Следващото предложение може да ви се стори старомодно, но ние по скоро го определяме, като много романтично – избродирайте надпис върху носна кърпичка или тениска, която носи у дома – нещо кратко и лично, което ще му хареса и ще го накара да се усмихне.

- Ако е музикант и свири на китара, може да му поръчате перце с персонален надпис.

- Ако обича сладко – увийте бонбон с хартия, на която сте написали причина защо го обичате.

- За следващото предложение ви е необходима рамка за картина със стъкло. Налепете предварително изрязани сърца, върху които сте написали текстове от любими ваши песни. От другата страна на сърцата залепете ваши снимки. Сърцата могат да се налепят в рамката, така че да се виждат снимките или текстовете.

- Поръчайте календар с ваши снимки.

Подарък

- Класическата домашно приготвена вечеря и вие като десерт също не остарява и не омръзва, така че също е хубав вариант за подарък.

- Ако съдбата ви се е усмихнала и точно около вашия повод има подходящо събитие, на което той иска да отиде, не пропускайте шанса си да го заведете.

- В случай, че любимият ви има хоби, подарете му нещо свързано с въпросното хоби. Не звучи романтично, но ако е запален по това, което обича да прави, със сигурност много ще се зарадва.

- За последното ни предложение ще са ви необходими няколко листа. Оцветете ги с три цвята бои. След това нарежете на лентички листите. Да предположим, че цветовете са червен, зелен и жълт. На червените листчета напишете идеи какво можете да правите, ако имате пари и време.

На жълтите:

– неща, които можете да правите с по-малко пари, а на зелените – неща, които можете да правите у дома и без пари. Сложете листата в буркан и напишете на капака кои листи за какво отговарят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest