ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Разгадай мъжа по бельото му

Разгадай мъжа по бельото му

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
Мъже

Бельото е най–интимната част както от женското облекло, така и от мъжкото. Всички знаят, че дамското бельо може да влуди един мъж или да го отблъсне завинаги. Мъжкото бельо обаче също не е за подценяване.

Бельото, което мъжът до нас носи, освен че може да ни накара да го желаем още по–силно или да го изоставим на момента, издава и много неподозирани черти от характера му.

Боксерки

Мъжките боксерки са известни на човечеството още от времето на нашите прадеди. Само че тогава са били сравнително по–дълги. Този модел отдавна се води класически и много мъже продължават да се спират на него и сега.

Оказва се даже, че точно тези боксерки са най–продаваните и най–търсените, а за причината сигурно сами се досещате – за тези мъже на първо място е удобството.

Този тип бельо варива в най–разнообразни модели и цветове. Мъжът, който твърди, че не може да носи друго бельо освен боксерки, навярно е доста активен и приключенски тип.

Боксерките са леки, комфортни и създават усещане за свобода. Несъмнено те са подходящи почти за всеки един повод от ежедневието на мъжа.

Мъжко бельо

Слипове

Идва ред и на слиповете. Слиповете, както знаем, също са предпочитано бельо от много мъже, но може би не толкова, колкото боксерките, тъй като са доста по-стегнати от тях. Мъжете, които са се спрели на слипове, със сигурност се отличават със здраво мъжко его. Слиповете са характерни за пословични ласкатели, които знаят какво правят под завивките, а също така и от мъже с атлетични и спортни фигури.

Обикновено такъв тип мъже се гордеят с формите си и обичат да ги показват. Освен физическата си сила тези мъже указват и много силна духовна подкрепа на любимата жена до себе си. Половинката на такъв мъж обикновено се чувства обгрижвана и ценена. А едва ли има жена, която да не иска точно това!

Мъжки прашки

Разбира се, няма как да не споменем и мъжките прашки. Това не чак толкова типично мъжко бельо със сигурност говори за изключителната смелост на притежателя си. Мъжете, които носят такова бельо, освен че са с доста високо самочувствие, обичат и да експериментират. Те най–често могат да бъдат открити в някой нощен клуб, тъй като харесват забавленията и авантюрите. Такива хора не понасят скуката и еднообразието.

Бели гащи

Ако в изброените дотук типове бельо не разпознахте това на вашата половинка, това може да се дължи на факта, че той носи от най–старомодните или така наречени бели гащи. Навярно вашият партньор не е съвсем възмъжал.

Да, той също е обичлив и мил, но най–вероятно му липсва самоувереност и въображение. Често такъв тип мъж е и прекалено консервативен. Това, което можете да направите обаче, е да го изненадате с някой по-разчупен и забавен модел бельо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Дани
Дани
14.11.2015 07:08
Има и друг вид мъжко бельо- т.н бельо за спорт, джокс. Представлява боксер или слип с дупка отзад. От тази марка съм си купувал много яки модели:
0
0
ХХХL
ХХХL
08.03.2015 11:31
А мъж който не носи бельо?...
0
0