ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Кои са любимите занимания на влюбените

Кои са любимите занимания на влюбените

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k150
Флирт
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
Виж ››

Британско проучване успя да определи 5-те най-харесвани занимания на влюбените двойки. Според авторите на изследването заниманията са едни и същи, независимо от дължината на любовната връзка.

На първо място двойките с категоричност са поставили секса. Британските мъже и жени са заявили в допитването, че интимните преживявания са сред най-приятното занимание, което споделят със своя партньор.

Именно чрез секса двойките се сплотяват повече и се опознават по-добре. Затова голяма част от участниците в анкетирането са го определили като най-ползотворното занимание.

Купуване на ТВ

Като второ любимо занимание двойките са определили гледането на филми. Споделянето на уютна домашна атмосфера е от любимите занимания за влюбените двойки. А гледането на филм заедно помага да разберете повече за интересите на своя партньор.

Според проучването гледането на телевизионни предавания намалява стреса и напрежението в една връзка.

На третото място влюбените двойки са поставили посещението на концерти като любимо занимание. Според британците именно големите стадиони и концертни зали карат човек да желае най-силно прегръдка и целувка от любимия човек.

Готвене

Четвъртото място в подреждането е заето от съвместното готвене. Споделянето на готварските задължения създава усещане за близост, страст и насърчава сътрудничеството. От избирането на рецептата и пазаруването на продуктите до подправянето и ястието – целият процес включва съвместна работа с партньора.

Освен това съвместното готвене е чудесен начин да опипате почвата по отношение на сътрудничеството, защото изисква многобройни стъпки, бързо мислене и търпение.

Американско проучване твърди, че двойките се карат най-много, когато са гладни затова е по-добре да готвят заедно.

Петото място в класацията на британското проучване заемат дългите пътувания. Пътешествията с любимия човек могат да засилят любовта между партньорите, тъй като при посещаването на нови места се създават незабравими спомени, които да ги свързват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest