ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Съветите на Хайди Клум за успешна тренировка

Съветите на Хайди Клум за успешна тренировка

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k142
Хайди Клум
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Успешният супермодел и майка на 4 деца Хайди Клум заявява, че и на нея като на повечето хора ѝ е трудно да посещава редовно фитнес залата, заради което е намерила няколко креативни начина да поддържа фигурата си.

Основният метод, на който моделът се опира, е здравословен начин на живот през цялата година. Хайди казва, че жените, които зачестяват с физическите упражнения само с наближаването на лятото, няма как да поддържат здравословно тегло.

Според Клум тичането е един от най-добрите методи за тренировка. При него, освен че топите килограми, можете и да се запознаете с нови хора, които също като вас тичат всяка сутрин.

Хайди

Хайди признава, че заради работата си не посещава фитнес залата достатъчно често, но за сметка на това е намерила няколко креативни начина да включи физическите упражнения в ежедневието си.

Моделката не пропуска възможност да подскача на батут заедно с децата си, а когато пътува често прави клекове в хотелската стая преди да отиде на работа.

Хайди обича и да се разхожда с кучетата си около дома си. Освен това често танцува с децата си в хола, което е научило малчуганите да бъдат по-активни.

Моделът съветва всички, които искат да отслабнат и да запазят нормално, и здравословно тегло, да тренират заедно с приятел, който да ги мотивира.

Топ моделът смята също, че преди да започнете с тренировките, трябва да си набележите цели. Когато Хайди е започнала с тичането, първоначалната ѝ цел е била една миля, но след като я е постигнала, е започнала да увеличава разстоянието, което я е направило по-издръжлива.

В менюто си Хайди е включила много плодове и зеленчуци, като споделя че в края на 2013-та си е обещала всяка сутрин да започва деня със смути през Новата година. Още през първите седмици този ритуал се превърнал в навик за модела.

Клум казва, че трябва да се храните балансирано, като споделя, че самата тя не е фен на строгите забрани и ограничения. Ако например ви се прияде чийзбургер, е хубаво след това да го компенсирате с някоя наистина полезна салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest