ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рут Колева с нова половинка

Рут Колева с нова половинка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190371
Рут Колева с нова половинка

Талантливата певицата Рут Колева изглежда има нова любов в живота си. Младата жена не пожела да запази връзката си в тайна и сподели своя снимка с мистериозния мъж във Фейсбук.

От изображението не може да се види лицето на въпросния господин, но пък ясно си личат близките му взаимоотношения със звездата. Почти веднага публикацията събра повече от триста харесвания.

Преди около година изпълнителката на Близо започна любовна афера с Любомир Жечев - първият победител от риалити формата Къртицата. Не след дълго обаче бурната им връзка се разпадна.

И до ден днешен не става ясна истинската причина за раздялата им. Според хора от обкръжението на звездите обаче некоректното поведение на Любомир наранило Рут. След предаването баскетболистът се самозабравил и използвал славата си, за да бъде и с други момичета.

Именно това накарало Рут, която пред цяла България доказа силния си характер, да прекрати отношенията си с него завинаги.

След това в медиите се говореше, че певицата се радва на щастлива връзка с чужденец, но приближени на участничката в Музикална академия опровергаха този слух. Кой обаче е мъжът от снимката на младата певица, навярно ще разберем много скоро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest