ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Андреа побърка фенове с разголени снимки

Андреа побърка фенове с разголени снимки

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Андреа

Фолк певицата Андреа е на път да побърка феновете си, като им пуска разголени снимки от видеоклипа към новата си песен, без тя обаче да се е появила.

Профилът на блондинката в социалната мрежа прелива от запитвания на почитатели кога ще могат да видят горещия клип към парчето Най-добрата. Певицата дори пусна тийзър на песента - пикантни кадри от клипа, които още повече да накарат феновете да чакат видеото на звездата.

На снимката от клипа, която Андреа разпространи, блондинката е гола до кръста, с дълга до земята пола, а върху гърдите ѝ е закачено огромно колие.

Клип на Андреа

То като щит прикрива гърдите ѝ, но все пак има достатъчно гола плът за радост на феновете. Премиерата на клипа към Най-добрата се очаква съвсем скоро, тя ще бъде преди края на месеца.

Социалната мрежа се нажежи от страсти, след като певицата пусна в профила си снимка с цикламена къса пола, която закачливо повдига в средата. Провокативният фотос напомни за скандално известната млада българка, която се прочу със снимка, която направи под полата си.

Андреа обаче не стига чак до такива крайности. Единственото, което тя е показвала пред фенове, са гърдите ѝ, и то обикновено това се получава като че ли случайно. Те просто изскачат от роклята ѝ, което винаги буди радост у насъбралите се наоколо почитатели на певицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest