ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка носи гордо коремче на рождения си ден

Златка носи гордо коремче на рождения си ден

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Златка Димитрова

Златка Димитрова, която очаква първото си дете, избра за рождения си ден ефектен тоалет, който подчерта заобленото й коремче. Дългата до земята рокля беше с висока талия и в същото време не достатъчно широка, за да скрие наедрялото коремче на плеймейтката.

Чернокосата красавица за пореден път доказа колко много държи на благотворителните прояви. За разлика от други известни хубавици, които само демонстрират интерес към правенето на добрини, Златка постоянно се включва в благотворителни акции.

Вместо да получи подаръци, дългокраката изкусителка получи пликове със суми, предназначени за скъпо струващото лечение на младо момче, пострадало в катастрофа.

Черната Златка

Златка от доста време се включва в различни каузи като дарява различни предмети за базари, събиращи средства за болни деца. Неотдавна тя успя да убеди бизнесмен да се откаже от подаръците за своя рожден ден и да поиска от гостите си пари, които да помогнат за лечението на болно дете.

Преди време Златка дари бижута, красива рокля и свои снимки, с които да подпомогне базари за набиране на средства за лечение на болни деца.

Средствата, които гостите за рождения ден на плеймейтката донесоха, бяха събрани в кутия, която ще бъде предадена на пострадалото в катастрофа момче.

Сред гостите на Златка бе забелязана и Юлияна Дончева, която очаква второто си дете. Тя е бременна от любимия си ММА боец Стъки. Музиканти, актьори, носителки на титли за красота и собственици на престижни фирми почетоха Златка за празника й.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest