ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен Колева става писателка

Елен Колева става писателка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Елен Колева

Актрисата Елен Колева, която напоследък загатва, че в живота ѝ се е появила нова любов, която обаче не иска да разкрие, се е посветила на ново амплоа - писането на книги.

В най-скоро време ще излезе първото литературно творение на актрисата, която преди време се раздели с богаташа Александър Найденов. Говори се, че новата ѝ любов всъщност е самият той, защото се е върнала при него, но Елен не иска да хвърли светлина по този деликатен въпрос.

Актрисата, която напоследък залага на египетски елементи в тоалетите си, с които се появява на светски събития, решила да се отдаде на голямата си любов - литературата, но не като читател, а като творец.

Елен Колева и Александър Найденов

Тя е написала разкази, в които разкрива дълбоко душата си и според клюката те съдържат интересни биографични подробности от живота на синеоката актриса. Това, че отделя време за писане на книги, не ѝ пречи да се изявява като водеща на различни събития и да репетира в театъра.

Елен се самоубива драматично на театралната сцена, тъй като се превъплъщава в любимата на големия български поет Яворов - Лора Каравелова. Нежните черти на Елен и таланта ѝ веднага я направили фаворитка за ролята на фаталната дама в живота на поета.

Освен това Елен не спира да работи и по други проекти, тъй като според нея това я зарежда с много енергия. Любовта към мъжа до нея е това, което я кара да блести на сцената и да кара много мъже да въздишат за актрисата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest