Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ивайло Захариев си пада по романтиката

Ивайло Захариев си пада по романтиката

Нина НордНина Норд
Джедай
2k337
Ивайло Захариев

Актьорът Ивайло Захариев, станал звезда с участието си в сериала "Под прикритие", е истински романтик, говорят негови приятели. Младият актьор редовно изненадва съпругата си Миряна с романтични жестове.

Чаровникът, който след няколко месеца ще стане татко за втори път, обожава да се снима в компанията на нежната си половинка. Той дори публикува в социалната мрежа поредица от снимки с Миряна, които са правени на едно и също място.

Явно това място е много важно за тях, тъй като на първата снимка актьорът грее до половинката си в деня на сватбата им. На втората снимка, която е направена на същото място - под арка от увивни растения, двамата позират с първородния си син Филип.

На третата снимка двамата са отново на същото място, но коремчето на Миряна е видимо наедряло. Поредицата от снимки предизвика истинско цунами от пожелания за щастливото събитие, което младият актьор и съпругата му очакват.

Ивайло, който след приключването на хитовия телевизионен сериал стана телевизионен водещ на сутрешен блок, започва да гастролира из театрите в страната с пиесата "Агенти".

Постановката е на Владо Пенев, който нашумя с ролята си на топ ченге в сериала "Под прикритие", а заедно с Ивайло на сцената се изявява и Михаил Билалов, който пък беше в ролята на Джаро от хитовия криминален сериал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest