ezine.bg»Статии»Интимно»Смехът издава каква е жената в леглото

Смехът издава каква е жената в леглото

Жана Г.Жана Г.
Новак
554273
Усмивка
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Смехът на жената издава каква е тя като темперамент в леглото, категорични са US-сексолози.

Ако дамата се киска, като накланя главата си на една страна, това означава, че под завивките тя е истинска романтичка.

Лесно се съгласява да бъде целувана и галена през дрехите, но докато се стигне до секс, ще трябва мераклията да донесе вода от девет кладенеца. Но склони ли да му се отдаде, той става господарят в леглото.

Характер според усмивката

Ако си бръчка носа, докато срамежливо се хихика - сексът е в кърпа вързан, ако противоположният пол се направи на кавалер и я преследва с цветя и нежни обяснения. Този тип жени предпочитат мисионерската поза.

Прикрива ли смеха си, като слага длан на устата си, значи е пълна с комплекси. Но ако мъжът успее да я убеди, че трябва да остане с нея насаме, ще остане приятно изненадан от огнената страст, с която ще го залее.

Смее ли се сдържано и не се оставя на емоцията, значи е фригидна. С този тип дами трябва да се подходи много внимателно, или изобщо да не се прави опит да се стига до креватна гимнастика.

А вие от кой тим сте, дами?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
56
44
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
love_you
love_you
10.02.2014 20:35
Аз се смея много шумно,бурно,нездържано в повечето случаи когато наистина се е случило нещо наистина смешно.
0
0
wraitha
wraitha
12.09.2013 23:24
Аз не мога да прикривам смеха си. Самата аз се смея по няколко начина като нито един не е описан... не всички жени се смеят тихо или както е написано в статията "хихикат". Аз се смея бурно, шумно, несдържано... почти винаги с цяло гърло, какво значи това? като цяло тази работа със смеха е пълна смешка :)
2
0
dani
dani
17.06.2013 03:54
Моят смях го няма!Аз избухвам в смях,като си отхвърлям главата назад! :) Или пък се изплезя и после се смея!А сега кажете ми каква съм!
1
0
детелистна 4етирилинка
детелистна 4етирилинка
16.06.2013 00:41
Е, точно за тВа е крайно време да се премине на български мъже!С тях всеки мъж може да му цапне по бира (ракия, мастика,водка и прочие земни ублажателства)да не хаби време в любовна игрЪ,да си кара с миризливите чорапи,да се търти пред телевизора,без някой да му прави забележки и изобщо да си бъде самият себе си!Друго си е, когато ХХI век ти предлага алтернатива.
0
0
булгаристан
булгаристан
13.06.2013 16:38
Българските жени са от тия дето се мръщят непрекъснато. Най-накрая лицата им се изкривяват от толкова мръщене, цупене и назлъндисване.
0
0