ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Как да разберем, че е време за раздяла

Как да разберем, че е време за раздяла

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k146
Раздяла

Колкото и да е била силна една любов в началото, неприятната истина е, че се случва връзката с мъжа до вас да не издържи и да се наложи да се разделите.

По няколко ясни и отличителни признаци може да се разбере, че отношенията с вашия партньор са се разпаднали и е време да се сбогувате, поне в интимен и любовен аспект.

Всяко малко несъгласие се превръща в огромен скандал

Нормално е двама души да имат две различни мнения по някои въпроси, но в здравите и сплотени връзки дори и най-големите различия могат да се обсъдят и да се стигне до взаимен компромис.

Ако обаче във вашата връзка големите скандали са ежедневие, независимо дали става въпрос за неподредени дрехи, кратко закъснение или кой филм ще се гледа, означава, че с партньора ви имате проблеми, които са достигнали крайната си точка и ви е време за раздяла.

Не си говорите

Когато няма какво да кажете на половинката си, с него ви е скучно и по-интересната половина от деня ви е на работа, означава, че трябва да се разделите с човека до вас.

Общуването е един от най-важните процеси за една връзка и ако той липсва във вашата или се отегчавате, когато говорите с партньора си, то трябва да прекъснете взаимоотношенията си с този човек.

Скандал

Липсва ви спокойствие и лична свобода

Този проблем се появява предимно при двойки, където единият партньор се опитва да обсеби изцяло времето на другия. Когато ви се наложи изцяло да се съобразявате с вашата половинка, като пренебрегвате собствените си нужди, като излизане с приятели например, трябва да се разделите с този човек.

Обсебването носи напрежение в една връзка и макар че в началото не се забелязва, с времето човек губи спокойствието си и слага точка на връзката.

Връзката ви няма развитие

Всеки човек заслужава и е задължително да върви напред, а не да тъпче на едно място. Същото нещо важи и за връзките.

Ако с вашия партньор не предприемате никакви действия, засягащи бъдещето ви, твърде е вероятно връзката ви да приключи скоро, защото общият поглед в бъдещето сплотява хората в една връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest