ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче»Предприемачите са с най-секси професия

Предприемачите са с най-секси професия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190335
Предприемач
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Предприемачите са мъжете, които упражняват най-сексапилна професия според представителките на нежния пол, сочи ново проучване на IllicitEncounters.com. Жените намират тези мъже за привлекателни, защото са интелигентни, изобретателни и са склонни да поемат рискове за разлика от станалите господа.

Сред най-предпочитаните от дамите предприемачи са Ричард Брансън, Питър Джоунс и Майкъл Смит, които несъмнено са хора с напредничаво мислене. Това напълно доказва, че когато става въпрос за секс, дамите не се интересуват единствено от дебелината на мъжкия портфейл, както мнозина смятат, а и от много други качества на човека до тях.

Брокерите и банкерите също притежават завидни богатства, но жените не ги намират за особено привлекателни, тъй като са на мнение, че те са прекалено себични, безскрупулни и болезнено амбициозни. Освен това жените смятат, че господата, упражняващи тези професии, не отделят достатъчно внимание на своята половинка и са склонни да я пренебрегват и потискат.

Ричард Брансън

Най-малко привлекателни за жените пък са футболистите и политиците. Те са с лоша слава сред дамите и се определят като егоисти.

Когато една жена се оглежда за нова половинка, тя търси човек, който да и допада не само на външен вид, но и по характер. За жените е важна не само физическата връзка, но и емоционалната. Да, никой не оспорва факта, че футболистите са привлекателни по време на игра, но извън терена много малко от жените желаят да се занимават с тях.

Така че, независимо популярността и многото им пари, повечето дами са отблъснати от арогантността и недобрата им репутация, каза говорителят на llicitEncounters.com Майк Тейлър.

Футболист

Тяхна пълна противоположност в женските очи пък са пожарникарите, които от край време се предпочитат от дамите. Те изглеждат винаги храбри и загрижени, а тези качества са дълбоко ценени от всяка дама, копнееща за смелия принц, който да я спаси и отнесе със себе си.

Лекарите също са сред привлекателни мъже, тъй като винаги са мотивирани и готови да се отнесат професионално. Немалко жени си падат и по музиканти, защото ги намират за креативни, талантливи и пленителни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest