ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Характерът на свекървата според зодията

Характерът на свекървата според зодията

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k142
Свекърва

Отношенията между снаха и свекърва са легендарни, като за вида на връзката с майката на вашата половинка може да научите много, само като разберете зодията на свекървата.

Овен

Със свекървите Овен е лесно да се комуникира, защото те са много общителни и сами ще се опитат да ви приобщат към семейството. Тя обаче често ще се опитва да ви командва и да ви дава наставления за семейния живот, което изнервя по-независимите жени.

Телец

Ако бъдещата ви свекърва е зодия Телец, с нея ще имате проблеми, само ако занемарите грижите за сина ѝ. Тези жени веднага ще ви направят забележка, ако не сте приготвили вечеря или не почиствате редовно дома си. На тях обаче винаги може да разчитате като финансова опора.

Близнаци

Свкърви

Най-дразнещото при свекървите Близнаци е, че често се изказват по въпроси, за които е по-добре да си замълчат, защото не са подготвени. Въпреки това тези жени не са злонамерени, много са бъбриви и положителни.

Рак

За да са добри взаимоотношенията ви със свекървата Рак, трябва много да се постараете да ѝ направите добро впечатление. Редовно ѝ се обаждайте по телефона, за да я питате как е, и ѝ правете малки подаръчета и в бъдеще няма да имате никакви проблеми с тази жена.

Лъв

Към свекървата зодия Лъв трябва да подхождате с големи дози внимание и уважение. В противен случай ще си навлечете гнева им, който е опустошителен. Тези свекърви често ще ви дават съвети, които ще очакват да изпълнявате.

Дева

Свекървите Дева изглеждат много мили и добродушни, но и с тях трябва да се внимава, защото са прекалено критични. Не трябва да очаквате, че някога ще угодите на свекърва от тази зодия, защото тя винаги ще има хапливи забележки към всичко, което избрали.

Тъща

Везни

Свекърва зодия Везни е най-големият късмет, който може да извадите. Тя никога не би се намесила в отношенията между вас и любимия, като ще пази необходимата дистанция. От Везните обаче трябва да очаквате често да ви звънят, за да излизате по приятелски.

Скорпион

Към свекървите зодия Скорпион трябва да се отнасяте много внимателно, защото те са нож с две остриета. От една страна, могат да бъдат мили и добри, но от друга – злопаметни и отмъстителни, като са готови да ви накажат за всяка грешка.

Стрелец

Със свекървите Стрелец не трябва да се притеснявате, защото те не обичат да се бъркат в чуждите взаимоотношения и ще пазят необходимата дистанция. Тези жени обаче са доста груби и нетактични и могат много пъти да ви обидят нецеленасочено.

Козирог

Свекървите Козирог са много делови жени и никога не биха си позволили да дойдат неканени на гости, но очакват и от вас да се обадите преди да ги посетите. От тези свекърви не може да очаквате да се грижат за децата ви, защото те не обичат да посвещават свободното си време на внуците.

Водолей

Свекървите зодия Водолей са много усмихнати и модерно настроени жени. Те обаче бързо ще ви обвинят в мързел, ако често си стоите вкъщи и не излизате достатъчно навън.

Риби

Свекървите Риби също са мечта за всяка жена. Ако връзката ви със сина им стане достатъчно сериозна, те ще ви приемат като своя собствена дъщеря и ще се опитват да ви помагат с каквото могат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest