ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Емануела ще пее и с коремче

Емануела ще пее и с коремче

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Емануела

Вестта, че фолк звездата Емануела очаква второто си дете, радва феновете на певицата, още повече, че бременността ѝ няма да попречи на участията ѝ в клубовете.

Светлооката изпълнителка, която премина през различни неуспешни връзки, най-накрая е намерила щастието. Тя очаква дете от новата си половинка Димитър, който е син на един от най-богатите българи.

Емануела ще пее и с коремче

Това, че певицата е бременна, няма да се отрази на участията ѝ и тя ще продължи да се вижда с феновете си и да ги радва с изпълненията си. Колежката ѝ Кали направи същото, когато очакваше второто, а след това и третото си дете. Тя се появяваше на сцените на клубовете дори в напреднала бременност.

Не е ясно дали Емануела ще се появява на участия, когато ѝ остават един-два месеца до раждането, но засега няма намерения да отказва поканите на заведенията.

Според клюката певицата и новият ѝ приятел са започнали да се виждат по-често преди половин година. Емануела е много щастлива от факта, че ще стане майка за втори път.

Някои от колежките ѝ вече взеха да подмятат, че тя ще се превърне във втората Мария и след време няма да ѝ бъде давана възможност да се появява в клубовете, но след като тя ще пее с коремче по сцените, е ясно, че ограничения няма да ѝ се налагат.

Засега певицата не смята да стига с новия си избраник до брак, но след раждането на бебето може и да реши да мине под венчило.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest