ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Преимуществата на малките гърди

Преимуществата на малките гърди

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1548
Малки гърди
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Жените вечно са недоволни от външността си и безспорно най-големият им проблем е ако гърдите им са малки.

Кой е казал, че е задължително всяка представителка на нежния пол да е надарена с пищна огръдност.

За съжаление е прието гърдите да са главната емблема за женската красота.

И какво прави жената, когато не е достатъчно „красива” - ляга под ножа. А дали си заслужава цената и ефекта. Да не говорим за писледиците при евентуални усложнения при операцията.

Може ли жената да се харесва такава каквато е, естествено, че може, убедени са британски психолози.

Факт е, че гърдите привличат и възбуждат мъжа. Но една жена не е само гърди. Нея трябва да я обичат и ценят едновременно като външност, личност и дълбочината на душата.

Женска красота

И основният проблем на жените е в това, че се опитват да постигнат всичко това с помощта на външния си вид и по-специално с красотата на гърдите си.

Никой не обича жената единствено заради нейните гърди. И ако човек има чувства към нея, определено не е заради големия й балкон, категорични са психолозите.

Освен това, жените с малки гърди имат предимство пред дамите с голям бюст.

Първо остава по дълго време стегнат и второ така са имунизирани срещу запознанства с мъже, които се интересуват само от секс.

Ако сте интересна личност, от вас ще се интересуват мъже, които оценяват характера, чувството за хумор, потенциала ви като човек и малките гърди няма да имат нищо общо с това.

Така че дамите, които робуват на наложения шаблон, е време да спрат да се комплексират и да се харесат такива, каквито са.

Защото красотата се излъчва от сърцето и цялостното ви излъчване, а не от двете овални окръжности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
44
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
тали
тали
02.02.2015 15:28
Харесвам малки гърди, но не и такива, които се доближават до моите.
1
0
Мъж
Мъж
29.01.2015 10:51
Малките цици са по-чувствителни, научно обяснено е, с малки цици стигат до оргазъм много бързо от зърната
3
0
yoci_MM
yoci_MM
27.01.2015 18:19
абе с големи с малки гърди ... ако нямаш нищо в главата ... кво значение има външният вид .... Престанете да живеете в свят в който всичко е външна красота... По дрехите посрещат по умът изпращат !!!
3
0
няма значение
няма значение
08.03.2014 10:04
Аз харесвам жени с малки гърди
6
0
Кати
Кати
14.09.2013 03:05
Аз съм на 19 години и не мисля че някога ще съм доволна от размера на гърдите си обиколката ми без сутиен е има няма 60 см раздалечени са и са на различни страни това не е нормално за ме в предвид гените ми и жените от семейството ми
1
0
Антония
Антония
12.09.2013 21:03
Цял живот съм с малки гърди и страдах от това само по време на тинейджърските ми години, когато момчетата се заглеждаха в по-развитите. Но и тогава и сега мъжете ми се лепят като мухи защото лицето ми е приятно и освен това на тях им е весело с мен...Още повече, че за сметка на малките ми гърди, съм естествено слаба и физиката ми е спортна и "момичешка" дори и на 31. Вярна е статията, но за съжаление доста млади хора робуват на тъпи стереотипи. На мъжете с опит им е все едно какви са гърдите. Те търсят приятно лице и най-вече духа и интелигентността в жената. Все пак има една поговорка: Грозни мъже няма, но жена с грозно лице нищо не я спасява...:)
2
0