Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Юлияна Дончева се наслаждава на майчинството

Юлияна Дончева се наслаждава на майчинството

Нина НордНина Норд
Джедай
2k335
Юлияна Дончева се наслаждава на майчинството

Водещата и бивша депутатка Юлияна Дончева се наслаждава на възможността за втори път да сменя памперси и да гледа сутрин сладката усмивка на бебока си.

Станислав-младши радва майка си със сияещи усмивки, които според всичките й приятели приличат на тези на Юлияна. Иначе момченцето още отсега е взело чертите на татко си - ММА боеца Станислав Недков - Стъки.

Красивата брюнетка няма нищо против безсънните нощи и предстоящите проблеми със зъбките на бебето, които след някой и друг месец ще започнат. Тя направо блести от щастие, коментират нейни познати и приятели.

Майчинството й се отразява много добре и тя изглежда по-красива отвсякога. Отсега Юлияна преглежда рецепти за бебешки пюренца, тъй като смята да заложи на домашната храна за детето.

От първия си брак Юлияна също има син - това е Йоан-Дако, който вече е млад мъж. Деветнадесетгодишният батко на малкия Станислав се отнася много добре към решенията на майка си.

След като започна да се среща със Стъки, Юлияна взе решение за сватба и бе една от най-красивите булки в тв средите, като на сватбата се появи с елегантен тоалет с цветя вместо обичайната помпозна булченска рокля.

След това стана ясно, че бебето е на път и Юлияна отнесе доста критики от зложелатели, които смятаха, че тя не е на възраст, подходяща за раждане.

Хубавата брюнетка направи клюкарите на пух и прах, като показа колко добре може да издържи бременността дама на нейната възраст и освен това да изглежда перфектно. След появата на бебето на бял свят даже най-злобните езици спряха да обсъждат начина на живот на Юлияна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest