ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рени се смята за незаменима

Рени се смята за незаменима

Нина НордНина Норд
Джедай
2k376
Рени

Фолк певицата Рени, която от години живее в Израел, смята, че тя е незаменима в сърцето на съпруга си. Изпълнителката е бясна от факта, че слуховете я разведоха с любимия й Борис.

Едрогърдата певица дори не подозирала, че се говори за някакви проблеми във връзката й с по-младия от нея мускулест красавец. Рени смята, че най-вероятно слуховете са пуснати от някоя дама, която не е успяла да ангажира вниманието на мъжа й.

Борис и Рени имат две деца и повече от десет години се радват на щастлива връзка, като изпълнителката винаги подчертава, че разликата в годините няма никакво значение.

Разликата между двамата е шест години, но това не пречи на двойката да живее в хармония толкова дълго време.

Според слуховете синеокият красавец има още едно дете, което също живее извън България, но не е в Израел. Той дори запознал двете хлапета, които му родила Рени, с детето му от предишна сериозна връзка и двете майки нямали нищо против децата им да контактуват.

Рени засега не смята да се връща в България, тъй като според нея животът в Израел е много по-спокоен и тя не се притеснява изобщо за децата си, докато е там.

Певицата от доста време не е правила хит и може би най-накрая ще запише нова песен, за да зарадва почитателите си, които ще вземат да я забравят, увлечени от плеядата нови звезди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest