ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Камелия не спира с голите снимки

Камелия не спира с голите снимки

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Камелия

Фолк звездата Камелия явно е решила всеки ден да провокира феновете си в социалната мрежа със свои голи снимки. Тя отново публикува своя гола снимка, но този път е без компютърна обработка.

Блондинката позира, клекнала чисто гола на морския пясък и гледа замислено към морската шир. По лицето и няма никакъв грим, а косата ѝ е хваната на опашка.

На кадъра Камелия изглежда като добре поддържана жена, а не като звезда. Певицата полага твърде много грижи за тялото си, за да го остави незабелязано за ценителите.

Тя се храни само с подбрани плодове, зеленчуци, мляко и месо от ферми с доказано биокачество на продукцията си. Фитнесът отдавна е голямата страст на Камелия, но тя винаги е недоволна от това, което успява да постигне с упражнения.

Певицата неведнъж е снимана за мъжки списания и е горда с тялото си, като се шегува, че дупето ѝ е като детско барабанче. Напоследък изпълнителката поддържа традицията да публикува свои снимки в социалната мрежа, като отправя послание с тях.

Новият кадър, на който тя клечи гола на пясъка, е с мото Не се срамувай от голото тяло, а от мислите си, гледайки го. Това отново породи гигантска дискусия в мрежата, като дори се намериха хора, които оплюха визията на изпълнителката.

Камелия е известна с освободеното си мислене и не веднъж е казвала, че обича да снима с видеокамера любовния си живот с половинката, за да може след това да наблюдава и да открива възможности за подобряване на общуването.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest