ezine.bg»Статии»Интимно»Гърдите на жената - издайници на характера ѝ

Гърдите на жената - издайници на характера ѝ

Гърди
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Формата и размерът на женските гърди могат да издадат подробности за личността на всяка жена. Дамските прелести определят характера на жената в много по-голяма степен, отколкото зодиакалния знак.

Това твърдение е на италиански специалист в областта на сексуалните отношения Пиеро Лоренцони.

Той оприличава женските гърди с различни плодове. Досега се смяташе, че жените с големи и закръглени гърди, които приличат на дини, са със силно развит майчински инстинкт. Според Лоренцони обаче това схващане не е правилно.

"Тези жени обичат да си хапват, да бъдат глезени. На тях им харесва, когато ги обожават, но те не обичат много секса", казва сексологът, цитиран от Би Би Си.

Форма на гърдите

Прелестите с формата на ананас подсказват, че дамата е кариеристка и романтичка. "Те са най-верните жени. Но да се завоюва тяхното сърце е много трудно", смята специалистът.

Жените, чийто гърди приличат на лимони, са дръзки и забележими. "Те са изпълнени с живот. Предпочитат балансирания живот, който не предполага никакви изненади", казва Лоренцони.

Издадените напред и твърди гърди, сексологът оприличава в гроздови зърна. Техните притежателки правят качествен секс. "В действителност те са срамежливи и скромни, но изглеждат еротични".

"Жените с гърди като портокали са уверени в себе си и знаят какво искат от живота. Затова сексът ги интересува най-малко от всичко. Те си падат повече по разговорите и партньорските отношения", твърди Лоренцони.

Забавни са жените, които имат малки гърди, които приличат на вишни. Прекрасни партньорки в живота си, също така са умни.

А дамите с гърди, тип круша, обичат любовта във всичките ѝ прояви - романтични и сексуални.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
59
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
peppyy
peppyy
16.06.2013 08:34
Дали някой може да ми обясни как изглеждат гърдите тип "вишна"??? Защото този плод някак трудно мога да го асоциирам с женски гърди!
4
0
Вяра
Вяра
27.03.2014 03:04
Аз нито един от изброените плодове не мога да асоциирам с женски гърди :)
3
0
ТУПС
ТУПС
09.06.2013 22:29
АМА ЩО СЕ ОГРАНИЧАВАТЕ САМО ДО ПЛОДОВЕ, А ГЪРДИТЕ ТИП МАГДАНОЗ, МАРУЛЯ, АСПЕРЖИ ИЛИ ДЕВИСИЛ ЩО НЕ ГИ ОПИСВАТЕ
20
0
MeTo
MeTo
09.06.2013 22:04
Ами ако някоя жена е със силикон, това променя ли характера й ? Що за тъпа статия...
4
0