Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Криско все е недоволен

Криско все е недоволен

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Криско все е недоволен

Рапърът Криско, който едва не се прости с шанса да гледа клипа на парчето си с Мария Илиева Видимо доволни, не спира да показва собственото си недоволство от отношението към творчеството му.

Криско, който е недолюбван от много от своите колеги, публикува в социалната мрежа песни на английски, в които има нецензурни изрази и се пее за еротика и дори нещо повече.

Рапърът заклейми тези, които са недоволни от неговото парче с Мария Илиева, което СЕМ искаше да цензурира, но след това се отказа от намерението си и почитателите на дуета могат да гледат клипа и да слушат песента им.

Според Криско проблемът на хората идвал от това, че просто не разбират английски и затова нямали притеснения от чуждите парчета, тъй като просто не знаят за какво става въпрос в тях.

Мног ородители бяха възмутени от текста на новата песен на Криско и Мария Илиева, но според музикалната двойка това си е добра реклама на парчето, след като предизвика толкова много дискусии.

Рапърът Криско не е нов в изцепките. Преди време той обиди българските лекари, като ги нарече селски, а след това официално трябваше да им се извинява, след като куп медици пуснаха оплаквания и писма за поведението му.

Колегата на Криско Спенс е сред рапърите, които не са почитатели на таланта на музиканта. Той дори направи преди време парче с видеоклип, насочен изцяло срещу Криско.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest