Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кали пуска вталени снимки

Кали пуска вталени снимки

Нина НордНина Норд
Джедай
2k337
Кали

Певицата Кали реши да покаже на всички, че вече е във форма, и пусна свои снимки, на които е с къси панталонки и впит потник. Така брюнетката иска да демонстрира, че вече се е отървала от излишните килограми.

След като роди третото си дете, изпълнителката срещна известни затруднения с влизането си във форма. Кали, която винаги е била слабичка и е демонстрирала плочки на корема по време на участия в клубове, изведнъж се оказа с малко повече извивки, отколкото би искала.

След раждането на първото и второто си дете Кали се възстанови много бързо. Когато се появи на бял свят синът й Марк, плод на любовта й с бизнесмена Антон Краус, певицата си върна изящната фигура почти светкавично. Това вероятно се дължеше на треньорите, които я посещаваха в луксозния дом на бизнесмена.

След като се раздели с него заради нова любов, Кали роди за трети път, но се оказа малко трудно да се справя с бебе и двама батковци. Освен това певицата е разкъсана между домакинските си задължения, участията по клубове, а трябва да намира време и за любимия.

Това доведе до забавяне на вталяването й след раждането на малкия Александър. Според клюката тя дори имала ултиматум от фирмата, в която работи, да се втали бързо, ако иска да продължи да е част от екипа.

Сега Кали явно вече се е справила с проблема, след като е решила да демонстрира формите си на почитатели и хейтъри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest