ezine.bg»Статии»Интимно»Жените с кръвна група 0 са тигрици в леглото

Жените с кръвна група 0 са тигрици в леглото

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
2515k
Жените с кръвна група 0 са тигрици в леглото
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Ако искате да изживеете неповторими и бурни мигове в леглото, изберете си партньор с нулева кръвна група. Оказва се, е вероятността да осъществите реално най-разкрепостените си сексуални фантазии, е почти 100% гарантирана, ако човекът до вас е точно с тази кръвна група.

Най-нови изследвания в областта на потентността и сексуалността на хората сочат, че кръвният фактор е водещ, що се отнася до полови атлети. Резултатите от проучванията на австралийски учените са категорични, че именно най-големите креватни авантюристи са тези от нас, които носят нулева кръвна група.

Именно те имат най-много необуздани сексуални фантазии и не ги е страх да ги превръщат в реалност. Жените и мъжете с 0 група са енергични и обожават експериментите не само в леглото, а и като цяло във всяко житейско направление.

Тяхна противоположност са носителите на кръвна група А. Според изследователите те са скромни, работохолици и перфекционисти. Ако партньорът ви е такъв може да разчитате, че той е надежден, но за жалост не много активен, когато лампите се загасят.

Жените с кръвна група 0 са тигрици в леглото

Б кръвна група предполага пък, че партньорът ви ще има критични и високи изисквания към вас - не само в интимно отношение, но и по принцип във всяка сфера на ежедневието. Тези хора са надеждни колеги и приятели, носят разнородни таланти, а по душа са романтици и чувствителни.

Най-импулсивни са носителите на кръвна група АБ. Понякога са способни да се впуснат в бурни сексуални изживявания, но проблемът при тях е, че са силно подвластни на емоциите и моментните състояния. Те се водят от инстинктите си. Често се поддават на чувствата си и това ги кара да предпочетат уединението.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest