ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Разгневени майки нападнаха Николета

Разгневени майки нападнаха Николета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190329
Николета
Снимка: Алекс Стан

Скандалната Николета Лозанова отново успя да стане причина за разпалени дебати в социалните мрежи. Този път моделката и новоизлюпена водеща разбуни духовете, след като публикува в официалния си Фейсбук фотоси на Валери Божинов и дъщеря им Никол.

Снимките обаче не предизвикваха само възхищение, но и много яростни коментари на разгневени родителки. От изображенията се вижда, че невръстната щерка на Лозанова е облечена с доста скъпи и неподходящи за възрастта ѝ дрехи. Момиченцето също така е с маркови маратонки и има лъскава прическа, очевидно направена във фризьорски салон.

Подобна визия, несъобразена с крехката възраст на детето, изобщо не се понравила на родните майки и те скочили на плеймейтката, пише bgdnes.bg.

Що за родител е тя! Как е възможно да облича детето си по този начин. Ако закрила на детето не се намеси, тази жена ще превърне дъщеря си в нещо ужасно, възмущават се потресени майки.

Лозанова не за първи път показва снимки на малката Никол, облечена като жена. Тя дори обича да се хвали, че избира на щерка си същите маркови тоалети като своите. Това обаче няма да доведе до нищо добро, убедени са форумци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest