ezine.bg»Статии»Звезди и Клюки»PR Публикации»Анн Джи с нови победи във фитнеса

Анн Джи с нови победи във фитнеса

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Анн Джи

Певицата Анн Джи, която скандализира с откровеното си парче Чупи стойки, успя да спечели набързо няколко награди от фитнес състезания из цяла Европа.

Блондинката, която тренира всеки ден по няколко часа, за да извае всеки мускул по тялото си, преди броени дни грабна голямата награда за най-добър фитнес модел по време на италианската надпревара за мускулести тела The big one.

Анн Джи, която през последните години залага на розовото, и този път се появила на сцената с розов бански с блестящи ефекти, който подчертавал златистото ѝ от солариум тяло.

Журито веднага избрало певицата за победителка, тъй като било впечатлено от сценичното ѝ поведение, а не само от физическите дадености. Малко преди да отиде в италианското градче Римини, Анн Джи се върна с голяма награда от фитнес-състезание в Словакия.

Неотдавна певицата успя да победи всички по време на европейско състезание за представяне на съчетания, които граничеха с аеробика и акробатика. Там Анн Джи показа майсторство в шпагатите и пластичност, която грабна сърцата на журито и публиката.

След като известно време се появяваше в състава на еротично шоу по нашите курорти, Анн Джи най-вероятно е решила, че е по-добре да се ориентира към победи в спорта. Анн Джи е известна със своята неприязън към фолка, която често представя в песните си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest