ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мария Силвестър обсебена от класическа музика

Мария Силвестър обсебена от класическа музика

Нина НордНина Норд
Джедай
2k385
Мария Силвестър

Тв водещата Мария Силвестър е посветила голяма част от времето си на изучаването на творби на класически композитори, тъй като се готви за събитието Приказки за флейта, на което ще е водеща.

По време на Нощта на театрите светлооката чаровница ще се превъплъти в разказвач на приказки от света на класическата музика и иска да бъде напълно подготвена за момента.

Мария признава, че винаги е харесвала класиката, но сега я преоткрива по нов начин. Точно по същия начин преди време двамата с мъжа си се преоткриха наново след повече от десет години брак.

Силвестър Силвестров, който преди време беше част от триото Братя Мангасарян, години наред не се отделял от нежната си половинка. В началото на тази година обаче двамата стигнали до там, че дори престанали да говорят един с друг.

Веднага се заговори, че Силвестър има нова любов, и се стигна дори до слухове за окончателна раздяла на двойката. След като наистина се разделиха за известно време, за да изяснят чувствата си, Мария и Силвестър откриха, че не могат един без друг и се събраха отново.

В критичния момент Мария се радвала на подкрепата на сина си, който успял да я убеди, че тя е достойна да бъде най-обичаната жена и всъщност се оказал прав, смеят се щастливо след преодоляването на семейната криза Силвестър и съпругата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest