Ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Най-екзотичните маски и масажи в света

Най-екзотичните маски и масажи в света

Маска със злато

Вероятно не всяка от вас може да си позволи екзотична СПА-процедура, но в тази статия ще ви запознаем с най-необичайните глезотийки за тялото, които се срещат само в няколко кътчета в света.

Да започнем с Япония - това е мястото, където съвременните богаташи могат да си позволят маска върху лицето или тялото от... чисто злато. Японските козметици твърдят, че това е невероятно средство за подмладяване - златото избелва, премахва бръчки и придава тонус и свеж вид.

Лицето и тялото се покриват със специална течност, в чийто състав е 24-каратова злато. След известно време златото застива върху тялото. Тогава по блясък спокойно можете да си съперничите с обсипаните със скъпоценния метал фараони.

Цената на златната маска за лице е около 200 долара, но за да се почувствате златен човек ще са ви нужни около 2000 долара.

Ако златните маски ви се струват скъпи, тогава имате не по-интересна алтернатива. А именно маска с пилешко цвък. Най-предпочитани са от лястовички или славеи.

Шоколадов масаж

Навремето дори и японските гейши са се подлагали на тези процедури, за да придадат на лицата си порцеланов оттенък. Сега такива подмладяващи процедури се предлагат в Япония и Китай, но най-якото СПА място, на което са корифеи на маските с птичи изпражнения, е салон Диамант в Хавай.

Знайте обаче, че изпражненията са така преработени, че ако не знаете какво са, всъщност никога няма да познаете. Нямат мирис, нито приличат на фекалии.

Безспорен лидер в процедурите за грижи за косата е салон Hari's в Лондон. Там предлагат маски за коса от черен хайвер. Разкрасяването струва 210 долара.

Този салон е известен и с друга процедура, наречена Виагра за косата. Дори и холивудските звезди пристигат с частни самолети, за да се поглезят с нея.

СПА

Косата се третира със смес от сперма от най-плодовитите бикове на Абърдийн. След което получавате потресаващ блясък, плюс невероятен обем. Можете направо да се снимате в реклама на шампоан за коса.

Сега се преместваме в Мексико, където правят СПА процедури въз основа на древни ритуали на ацтеките. И така, вие лягате, а козметикът, оборудват с дебели ръкавици, така че него да не го боде, набива върху гърба ви парчета от кактуси.

Това рязко увеличава притока на кръв и обмяната на веществата в подкожната област.

Между другото този ритуал се извършва и в някои места из Европа, но европейските козметици не го правят с такъв финес и майсторлък като мексикански.

В Северната част на Израел или в Индия адреналин ще ви повдигне масаж с шест змии, които обхождат цялото ви тяло и масажират мускулите и ставите. Някои жени, опитали змийския масаж, твърдят, че тялото се чувства по-добре, отколкото след секс с мъж. Някои пък получават и оргазъм, докато змиите се плъзгат по тялото. Поне така твърдят, де.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest