ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Наско Месечков възмутен от интриги

Наско Месечков възмутен от интриги

Нина НордНина Норд
Джедай
2k391
Атанас Месечков

Танцьорът Атанас Месечков, който е една от безспорните звезди в шоуто Денсинг Старс, е възмутен от заплитаните напоследък интриги по отношение на любовните му контакти.

Тъмнокосият танцьор, който има много почитателки в социалната мрежа, бе замесен в интрига, свързана със сайтове за запознанства с мъже. Стигна се до там, че се пусна клюка за по-близките му отношения с пиар специалист, от което Наско направо се вбеси.

В социалната мрежа той изля гнева си върху тези, които го въвличат в интриги, както и към тези, които използват неговото име или снимка, за да си създават профили в сайтове за запознанства.

Самият Наско никога не е имал подобен профил, защото просто няма нужда да търси сродна душа в Интернет-пространството. Според приятелите на Наско той дори има обратния проблем - щом влезе в заведение, около него се образува тълпа от почитателки, които искат да бъдат възможно най-близо до него.

Самият танцьор споделя, че повече от година и половина не е имал сериозна приятелка. Според него нападките срещу него имат за цел да му попречат на бизнеса и да го лишат не само от фенове, но и от клиенти. Той обучава желаещи да се научат да танцуват и скоро започва да дава и виртуални уроци.

Клюките за запознанства с мъже са му неприятни и заради факта, че той обучава на танци и деца, и затова е много възмутен от развихрилата се напоследък атака срещу името му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Salina
Salina
15.12.2015 00:20
Здравей скъпи,
Радвам се да се запозная с вас тук днес в този сайт. Моето име е Салина, моля, аз искам да имам спокоен разговор с вас. За едно добро въведение любезно се свържете с мен назад:
Благодаря
0
0